Webontwikkeling & design

Professionele website met een unieke uitstraling op maat gemaakt naar uw wensen. Eveneens kan de website worden geoptimaliseerd om zo een betere kans te maken om snel gevonden te worden in de populaire zoekmachines zoals Google. IGESWEB kan u helpen met reclame uitingen met uniek ontwerp.

Webdesign

Bent u op zoek naar een professionele website zonder contracten en kleine lettertjes?

Een webpagina is tegenwoordig in veel gevallen het eerste aanspreek punt tussen u en uw klant. Een tweede functie van een webpagina is een naslagwerk en referentie voor uw klant.

Een groot nadeel van een webpagina is dat de concurrent maar 1 muisklik weg is. Daarom moet een webpagina alle informatie bevatten die een klant graag terug wil zien en een passende design reflecteert de uitstraling van uw organisatie.

IGESWEB maakt websites die dynamisch en flexibel zijn. Hierdoor is het mogelijk zelf de teksten en plaatjes te veranderen zodat u niet afhankelijk bent van een derde partij om uw website up to date te houden.

Een website heeft vaak als doel potentiële klanten te werven, maar wat nu als de klant uw pagina niet kan vinden omdat u achteraan de zoekmachine staat? Laat IGESWEB uw site doornemen en met een gedegen advies uitbrengen wat het kost en wat de verwachtingen mogen zijn.

Een webpagina is een investering die zich snel kan terug verdienen als er goed mee wordt omgegaan.

Reclame uitingen

Omdat IGESWEB veel websites maakt wordt de vraag ook steeds groter voor reclame uitingen zoals auto belettering met een uniek ontwerp, reclame borden voor aan/op het bedrijfspand en brochures.

Neem contact op met IGESWEB voor meer informatie

Methode van aanpak
Elk project begint met een plan. Wij hanteren een vaste ontwikkelmethode dat geldt voor elk onderdeel van het proces. Deze methode garandeert de opdrachtgever dat hij op het juiste moment het juiste product krijgt opgeleverd. Tijdens het gehele traject heeft de opdrachtgever toegang tot ons extranet waarop de voortgang van het project is te volgen en waarmee de opdrachtgever zelf wensen en fouten kan melden.

Onderzoek
Goede communicatie en een ruime vooronderzoek behoort tot de talenten van IGESWEB.
Elk project zal voorgegaan worden door een onderzoek naar product, doelgroep en concurrentie. Deze gegevens zullen dan de basis vormen voor uw ontwerp.

Design/Ontwerpen
Onze ontwerpers zullen zich buigen over het design. Gegevens uit het vooronderzoek en informatie uit de besprekingen met de klant zullen gebruikt worden bij totstandkoming van een totaal ontwerp.
– New-Media: Websites, Flash animaties en banners.
– Print-Media: Logo’s, huisstijlen, brochures, flyers, advertenties.

Ontwikkeling
Grafische ontwerpen worden in de designfase al besproken met de klant. Dit geeft de mogelijkheid om in vroeg stadium aanpassingen door te voeren. Bij bevestiging van ontwerp door de klant gaat het project de ontwikkelfase in.

Drukkerijen (alleen bij drukwerk)
IGESWEB zal de klant adviseren bij het vinden van de juiste drukkerij voor zijn drukwerk. Er zal gezocht worden naar een goede prijs/kwaliteit verhouding en een degelijk service.

Samenstelling Database (alleen bij website)
Elke database-gestuurde online toepassing brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Wij zijn gewend om snel en effectief in te spelen op verschillende online vraagstukken. Ons programmeurs beschikken over een breed assortiment van internet technologieën en programmeertalen.

Hosting en Onderhoudscontracten
IGESWEB-Hosting levert adres en ruimte voor uw website op het internet. Dit maakt het mogelijk dat uw website over de hele wereld bekeken kan worden. Als u uw website zelf niet wil onderhouden dan is het ook mogelijk om een onderhoudcontract te sluiten bij IGESWEB. Dit betekent onderhoud tegen lage en vaste kosten per maand.

Lancering van Website
Een feestelijk moment. Nadat de laatste aanpassingen gemaakt zijn en de IGESWEB norm tests gepasseerd is zullen we uw website online zetten. Dit is het moment dat uw eigen website voor het eerst gezien kan worden door miljoenen over de hele wereld.

Relatie contact
Vanzelfsprekend zal IGESWEB na lancering van uw website contact met u blijven onderhouden. Dit voor o.a. aanpassingen, advies en mogelijke uitbereidingen.

Website redesign
Bent u niet tevereden van uw huidige website? is het niet dynamisch? Trekt uw site niet veel bezoekers? Hoort u niet dat mensen uw site bezocht hebben?
Dan bent U aan een professioneel site toe. Wat zal een professioneel site voor u betekenen?
– U breikt de juiste klanten
– U maak de bezoeker makkelijk om produkten op uw site te vinden
– U verhoogt omzet
– U kunt klanten later uitnodigen om terug te komen
– U bent beter vindbaar op internet.
– U vergroot Uw image
– Klanten komen terug

Waarom uw huidige website beter kan
Doel is aan uw klant of bezoeker tijdens surfen op uw website een goed gevoel geven maar wanneer een bezoeker niet kan vinden waar die op zoek is raakt snel gefrustreerd, een pagina die niet snel laadt of een ontbrekende link naar hoofpagina, dan zal de bezoeker naar een concurrent van u vertrekken.

Ons technische ontwerpers
Ons professionele ontwerpers weten hoe ze een website transformeren zodat deze een van de favoriete plekken voor de gebruiker worden om terug te komen. Wij weten ook dat sommige website niet geindexeerd worden door de zoekmachines, wij weten hoe we web paginas moeten optimaliseren zodat die wel geindexeerd worden en snel laden.

Web-pplicaties op maat
Web-applicaties hebben het voordeel dat er geen specifieke applicatie nodig is om de functionaliteit te benutten. Een web browser volstaat. Tegenwoordig kan bijna iedereen overweg met een wen browser. Dit resulteert in een intuïtief gebruik van nieuwe toepassingen, waardoor opleidingen sneller kunnen verlopen. IGESWEB ontwikkelt web applicaties op maat in nauwe samenwerking met de klant.

Wij beheersen volgende technologieën:
PHP
ASP
.NET
Javascript
XML
XSL
SQL
MYSQL
Oracle
AJAX (Asynchronous JavaScript and XML)
DHTML